fbpx

Kerst staat voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd om de jaarlijkse kerstborrel voor je bedrijf te organiseren! Maar maak je geen zorgen, we hebben het makkelijk voor je gemaakt met de hulp van onze innovatieve event websites. Lees verder om te ontdekken hoe je een onvergetelijke kerstborrel organiseert en tegelijkertijd tijd en moeite bespaart met onze handige tool.

Stap 1: begin op tijd

Een succesvolle kerstborrel begint met een goede planning, en dat begint vroeg. Zorg ervoor dat je ruim van tevoren begint, idealiter enkele maanden voor de kerstperiode. Dit geeft je voldoende tijd om alles tot in de puntjes te regelen.

Stap 2: stel een budget vast

Bepaal je budget voor de kerstborrel. Dit omvat kosten voor locatie, catering, decoraties, entertainment en eventuele geschenken voor je medewerkers. Door een duidelijk budget te hebben, voorkom je onverwachte uitgaven.

Stap 3: kies een locatie

De locatie is cruciaal voor het succes van je kerstborrel. Overweeg wat het beste bij je bedrijf past: van een chique restaurant tot een informele bijeenkomst op kantoor. Zorg ervoor dat de locatie gemakkelijk bereikbaar is voor al je medewerkers.

Stap 4: plan het programma

Denk na over het programma van de avond. Welke activiteiten en entertainment wil je aanbieden? Karaoke, muziek, spelletjes, of zelfs een fotobooth kunnen de sfeer verhogen. Zorg ervoor dat er voor iedereen iets leuks te doen is.

Stap 5: uitnodigingen en RSVP’s

Nu wordt het leuk! Nodig je medewerkers uit via je eigen gepersonaliseerde event website. Bij Invited You bieden we de perfecte tool om dit proces eenvoudig te maken. Op de event website kunnen je medewerkers hun aanwezigheid bevestigen, waardoor jij in ons portaal een overzicht hebt van het aantal gasten dat je kunt verwachten.

Stap 6: menu en catering

Kies een menu dat aansluit bij de smaak van je medewerkers en de stijl van je kerstborrel. Of het nu gaat om een traditioneel kerstdiner of een buffet met hapjes, zorg ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is.

Stap 7: decoraties en sfeer

Versier de locatie in kerstsfeer. Denk aan kerstverlichting, kerstbomen en feestelijke tafeldecoraties. De juiste sfeer is essentieel voor een geslaagde kerstborrel.

Stap 8: cadeaus en erkenning

Overweeg om je medewerkers te verrassen met kleine geschenken als blijk van waardering voor hun harde werk gedurende het jaar. Dit draagt bij aan de feestelijke sfeer en laat zien dat je hun inzet waardeert.

Stap 9: fotomomenten

Zorg ervoor dat er gelegenheden zijn voor foto’s en herinneringen. Dit kunnen fotobooths, een professionele fotograaf of zelfs een selfiehoekje zijn. De foto’s kunnen later worden gedeeld op de event website.

Stap 10: dankwoord en toekomstige plannen

Sluit de avond af met een dankwoord aan je medewerkers voor hun inzet en een blik op de toekomst van het bedrijf. Het is een geweldige manier om het jaar af te sluiten en iedereen geïnspireerd te laten vertrekken.

Maak het makkelijk met een event website

Om dit hele proces nog eenvoudiger te maken, raden we je aan om gebruik te maken van onze event websites. Hiermee kun je niet alleen eenvoudig uitnodigingen versturen en RSVP’s beheren, maar ook alle belangrijke informatie over je kerstborrel presenteren. Het is een one-stop oplossing voor het organiseren van een succesvol evenement.

Dus, waar wacht je nog op? Begin nu met het plannen van je kerstborrel en maak gebruik van onze event websites om het proces soepel te laten verlopen. Voor je het weet, organiseer je een kerstfeest waar iedereen nog lang over zal praten.

Samenvatting

Een geslaagde kerstborrel organiseren kan een uitdagende taak lijken, maar met de juiste planning en tools wordt het een stuk eenvoudiger. Begin op tijd, stel een budget vast, kies de juiste locatie en maak gebruik van een event website om de uitnodigingen en RSVP’s te beheren. Met de juiste inzet en aandacht voor detail kun je een kerstborrel organiseren die je medewerkers nog lang zal bijblijven.

Wil je meer weten over hoe onze event websites je kunnen helpen bij het organiseren van evenementen zoals een kerstborrel? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijk feest voor je bedrijf!

Dus, waar wacht je nog op? Begin nu met het plannen van je kerstborrel en maak gebruik van onze event websites om het proces soepel te laten verlopen. Voor je het weet, organiseer je een kerstfeest waar iedereen nog lang over zal praten.